• i

  Med charterfly

  Du reiser komfortabelt, som oftest direkte, til våre populære reisemål. Som oftest har du tilgang til Apollos personale og service på stedet.
 • i

  Med rutefly (fleksibel reiselengde)

  Du bestemmer reisetider, reiselengde og flyforbindelse selv, og det hotellet som passer deg best, enten det er i én av verdens storbyer eller på et sol- og badested. Du reiser på egen hånd.

Storbyweekend og miniferier – La deg inspirere

Her finner du et utvalg reiseforslag for langhelger og miniuker. Hos oss kan du bestille en storbyweekend slik den passer deg. Nedenfor ser du våre favoritter, men du har sikkert flere. Søk selv, og velg fly og hotell som du liker best. Hvor du vil, så lenge du vil!

Reiser fra: • Bergen » | • Stavanger » | • Trondheim » | • Andre reisetips »


Til charterreiser Til kampanjepriser

Prisene på fly + hotell er per person når to reiser sammen, tur og retur, og på minimum 3*** hotell.
NB! Priseksemplene er basert på ledig kapasitet hos flyselskap og hotell og kan bli utsolgt. Du kan også oppleve å finne billigere priser enn eksemplene.


 • Bestill storbyreise til populære Barcelona

  Strandbyen og metropolen Barcelona

  Ønsker du bra shopping, spennende arkitektur, god mat, livlig uteliv og avslapning på stranden? Da kan en tur til Barcelona være akkurat det du er på jakt etter! Barcelona er byen som ikke går av moten, og det kan man godt forstå. Selv de som reiser tilbake gang etter gang, kan finne noe nytt på hver reise. Sett sammen reisen din med fly og hotell selv, så kan du oppleve denne fantastiske byen slik du selv vil.

  Priseks. 3 netter,
  21.-24. april, fra 3 498,–
 • Bestill storbytur til romantiske Roma

  Roma – byen som oser historie, kultur og romantikk

  Reis til romantiske Roma og nyt livet. Vandre en tur på Palatinhøyden, handle eksklusive merkevarer, ta en pause på en hyggelig kafé og spis ekte pasta med god drikke til på en intim restaurant. Når du bestiller reisen til Roma her kan du selv velge hvor lenge du vil være borte, og hva slags hotellstandard du ønsker.

  Priseks. 3 netter,
  21.-24. april, fra 2 998,–
 • Bestill fly og hotell til Praha

  Praktfulle Praha

  Reiser du på en storbyferie til Praha vil du se mye vakker arkitektur, du kan spise god og rimelig mat, og selvsagt drikke pils! Gå ikke glipp av den astronomiske klokken i det gamle Rådhuset, og å spasere over Karlsbroen er noe du selvsagt må gjøre i Praha. Praha ble i Middelalderen ansett som Europas hovedstad, så her finner du også mye historie.

  Priseks. 3 netter
  21.-24. mars, fra 2 398,–
 • Drømmeferien til storbyen New York bestiller du på apollo.no

  Verdensbyen New York City

  New York er populært som aldri før, og storbyen over alle storbyer er vel verdt en ferie. Det er umulig å rekke over alt på en langhelg – det er sikkert derfor mange drar på storbyweekend til New York flere ganger. Du blir ikke lei av denne byen! Fra sofistikerte, trendy NoLiTa, via shabby-chice Alphabet City til overklassens Upper East Side – «The Big Apple» har noe for alle.

  Priseks. 4 netter,
  23.- 27. april, fra 7 998,–
 • Bestill storbyweekend til London på Apollo.no

  Vår alles kjære, London

  Reis på langhelg til alltid populære London. Enten om det er din første reise dit, eller om du har vært i London mange ganger før, kan du finne en ferie som passer deg. Fotballtur, shopping, sightseeing, pub-runde, musikaler – utvalget av ting å gjøre i London er enormt! Velg fly og hotell selv fra vårt store utvalg – fleksibelt for deg.

  Priseks. 3 netter,
  25.-28. april, fra 3 198,–
 • Hoppe på tur til Gdansk

  Gdansk & Sopot – vakkert og rimelig ved Østersjøen

  Havnebyen Gdansk ved Det baltiske hav og Østersjøen, sies å ha en atmosfære ulik alle andre byer i Polen. Byen er over 1000 år gammel, og i Gamlebyen ligger det som mange mener er den mest romantiske og vakreste gaten i Polen, Mariacka.

  Priseksempel, 25.-28. april, fra 1 898,–
 • Bestill langhelg til København på apollo.no

  København – storby i lite format

  Ikke bare er København sjarmerende, byen er også full av fristelser i mange varianter. Selv om København ikke er blant de største storbyene i verden, går en langhelg her raskt unna. Trendy butikker, lekker design, god mat og drikke, unik atmosfære, hyggelige mennesker – du kan sitte igjen med mange gode minner etter å ha vært på storbyweekend i København.

  Priseks. 3 netter,
  21.-24. april, fra 2 798,–
 • Reis på langhelg til Tallinn og se den gamle bydelen

  Eventyrlige Tallinn

  Den gamle bydelen i Tallinn er som hentet fra et eventyr, der den ligger omkranset av bymuren, med runde tårn og røde tak. Ujevne brosteinsgater innbyr til utforskning i gode sko, og små butikker og restauranter gir mulighet for å fylle opp både kofferten og magen til en rimelig sum. Utenfor den gamle bydelen finner du også store, moderne kjøpesentre, og ny spennende arkitektur.

  Priseks. 3 netter,
  24.-27. april, fra 1 798,–
 • Reis på eksotisk storbyferie til Marrakech

  Eksotiske Marrakech

  Marrakech er som hentet fra "Tusen og én natt", og etter en storbyferie hit vil du garantert sitte igjen med mange inntrykk. Byen er fascinerende og full av kontraster: tradisjonelt og moderne, luksuriøst og spartansk, fargesterkt og duse toner. Besøk torget Djemaa el Fna som blir forvandlet til en stor utendørsrestaurant på kvelden: se på livet, kjenn duftene fra alle matbodene og prøv noen lokale delikatesser.

  Priseks. 7 netter
  2.-9. mai, fra 5 898,–
 • Bestill storbyferie til Dublin

  Livlige Dublin

  Dublin er kjent for Guinness og Temple Bar-området, og en miniferie til Dublin kan være livlig, uansett om du smaker på Guinness eller ikke! Stemningen på pubene er livlig, ofte med levende musikk, folk er vennlige og prisene er ikke avskrekkende heller! Du kan fly direkte til Dublin flere dager i uken, eller med en mellomlanding hvilken dag som helst.

  Priseks. 3 netter,
  21.-24. april, fra 2 898,–
 • Se Akropolis på din storbyweekend til Athen

  Athen – historie på hvert hjørne

  Kjent som «den vestlige sivilisasjonens vugge», Athen er også gjestfri, spekket av monumenter, fristende mat, parker, arkeologiske museer, barer og nattklubber. Sørg for å ha gode sko med på din langweekend til Athen, for det er fort gjort å ha tilbrakt dagen til fots, mens du kikker på det myldrende livet og den ene attraksjonen etter den andre. Finn de flyene som passer deg best, og velg hotellet selv når du bestiller reisen din til Athen her.

  Priseks. 4 netter,
  20.-24. april, fra 3 698,–
 • Bestill storbyferie til Paris og se Eiffeltårnet

  Paris – for romantikere og livsnytere

  Paris er en by for livsnytere, og på en storbyweekend kan du rusle gjennom Latinerkvarteret og nyte stemningen, kose deg med god mat og drikke, se vakker kunst, handle moteklær og tilbehør, besøke kjente attraksjoner som Notre Dame og Eiffeltårnet. Ja, mulighetene er utallige på en storbyferie til Paris! Velg mellom mange hoteller med minimum 3 stjerner, og finn flyavgang som passer deg best.

  Priseks. 3 netter,
  21.-24. april, fra 2 798,–
 • Weekend til Berlin bestiller du på apollo.no

  Trendy Berlin

  Berlin har aldri vært så populært som nå, så har du fortsatt ikke besøkt byen, må du sette Berlin på din reiseplan! Byen har gjenskapt seg som en moderne metropol fylt av kontraster. Her får du severdigheter, kultur, shopping og store matopplevelser. Ta med kjæresten, kompisen eller venninnen på tur. Reisen er kort, og i tillegg ofte veldig rimelig.

  Priseks. 3 netter,
  24.-27. april, fra 2 698,–
 • Opplev Floridas enorme tilbud

  Morsomme, vakre og allsidige Florida

  Den som skal feriere i Florida kan glede seg til et enormt utvalg av aktiviteter og fornøyelsesparker, og – ikke minst – storbyen Miami med shopping, strand og et uteliv med noe for absolutt enhver smak!

  Priseksempel, 7 netter
  22.-29. april, fra 6 998,–
 • Bestill storbyferie til Krakow på Apollo.no

  Historierike Krakow

  Polen er et av de billigste landene å feriere i, og selv om Krakow er en av de største byene i landet, er prisnivået hyggelig. Krakow har også en rik historie - byen er en av de eldste i Polen, og står oppført på UNESCOs verdensarvliste. Like utenfor Krakow er saltgruvene i Wieliczka et populært reisemål.

  Tips: Besøk Auschwitz - Birkenau og Saltgruven i Wieliczka

  Priseks. 3 netter,
  21.-24. april, fra 2 298,–
 • Bestill storbyferie til Palma

  Palma – storby og palmer

  Palma, hovedstaden på Mallorca, er en elegant storby med småbyers sjarme. Reis hit for en storbyferie med innslag av palmer og strender, sjarmerende smågater i gamlebyen og elegante boulevarder. Noen kaller Palma for "mini-Barcelona", så opplev denne byen og finn ut om det stemmer!

  Priseks. 3 netter,
  21.-24. april, fra 3 798,–
 • Lisboa er behagelig for en miniferie

  Behagelige Lisboa

  Lisboa er en veldig hyggelig by, med behagelig atmosfære og klima der den ligger ved elven Tejos utløp til Atlanterhavet. Her kan du traske gjennom smale gater og spasere langs brede boulevarder, besøke det flotte akvariet eller shoppe rimelig i et av de store, moderne kjøpesentrene. Portugal er velkjent for fado og portvin, og i bydelen Bairro Alta finner du mange fado-restauranter, samt portvinsinstituttet Solar do Vinho do Porto.

  Priseks. 3 netter,
  21.-24. april, fra 2 998,–
 • Weekend til Riga bestiller du på apollo.no

  Hyggelige Riga

  Med sitt kompakte og oversiktlige sentrum, og den korte flytiden fra Oslo, er Riga perfekt for en weekendtur. Spis godt og rimelig, beundre den vakre arkitekturen i Gamlebyen, gjør unna litt shopping og opplev det livlige utelivet. Fly direkte fra Oslo, og du er i Riga på 2 timer.

  Priseks. 3 netter,
  24.-27. april, fra 1 798,–
 • Bestill miniferie til Amsterdam

  Kulturelle Amsterdam

  Reis på en miniferie til Amsterdam i høst. Byen som er kjent for sine kanaler og broer, passer godt for en avstikker hele året rundt. Amsterdam har museer for enhver smak, og karakteristisk arkitektur. Amsterdam blir ofte rangert blant de 15 tryggeste byene i verden, noe som gjør det enda bedre at byen er lett å utforske til fots – eller ta deg frem som innbyggerne og lei en sykkel!

  Priseks. 3 netter,
  24.-27. mars, fra 2 598,–
 • Reis på helgetur til Stockholm

  Stockholm – perfekt for en weekendtur

  Noen mener Stockholm er den storbyen i Skandinavia som har mest å by på. Fantastisk uteliv, flotte restauranter og koselige kaféer, god shopping, vakre Gamla Stan, parker og skjærgård om du vil ha en pause fra storbyens puls. «Nordens Venezia» byr på noe for enhver smak. Bestill billig fly og hotell her, og bestem selv hvor lenge du vil være borte, og hvor i Stockholm du vil bo.

  Priseks. 3 netter,
  22.-25. mai, fra 2 898,–
 • Donau deler Budapest i to

  SPA-byen Budapest

  Budapest blir delt i to av elven Donau. Buda er den gamle bydelen, med smale gater og arkitektoniske perler. Det er her du for eksempel kan besøke Fiskerbastionen. I bydelen Pest ligger de fleste hoteller og forretninger, og du kan besøke det historiske konditoriet Gerbeaud. Budapest er også kjent for spa, eller varme bad, og et av de best kjente er på Hotel Gellért.

  Priseks. 3 netter
  21.-24. april, fra 2 598,–
 • I Nice på den Franske Riviera du kan kombinere by- og strandferie

  Nice – Den Franske Riviera

  Nice og Den Franske Riviera er en ferieklassiker, med velkjente byer liggende som perler på en snor langs kysten, og sjarmerende landsbyer litt lenger inn i landet. Lavendelmarker, vinranker, brosteinsgater og strandpromenader, rullesteinsstrender og sandstrender, yachter så store som hus og små provencalske steinhus. Kontrastene kan være store, men det er noe av sjarmen, og gir deg en ferie å minnes.

  Priseks. 3 netter
  6.-9. mai, fra 2 898,–
 • Malaga - storby ved kysten

  Málaga - verdt en storbyferie

  For mange nordmenn er Málaga kun et knutepunkt for å komme til Costa del Sol. Storbyen Málaga er riktignok verdt et besøk i seg selv. Málaga er både rik på historie og samtidig moderne, noe byens silhuett vitner om: kirkespir og rustrøde tak står side om side med moderne leilighetsblokker, og vakre historiske bygninger har blitt omsorgsfullt restaurert. Bestiller du fly og hotell til Málaga her, kan du selv bestemme hvor lenge du vil være.

  Priseks. 4 netter
  20.-24. april, fra 3 298,–
 • Reiser til Tokyo

  Rimelige reiser til Tokyo

  Besøk fantastiske Tokyo i Japan, den ultramoderne metropolen som flommer over av mennesker, inntrykk og nyskapning.

  Storbyen Tokyo har gått fra å være en liten fiskerby til å bli Japans klare midtpunkt og verdensledende innen forretning, handel, industri og teknologi.

  Priseksempel, 1.-8. mai, fra 7 298,–
 • Reiser til Madrid

  Rimelige reiser til Madrid

  Madrid har kanskje kommet litt i skyggen av Barcelona som målet for en storbyferie. Det er ikke helt rettferdig – elegante Madrid har absolutt noe å by de fleste, enten du er opptatt av kunst, shopping eller mat. Eller fotball på Estadio Santiago Bernabéu for den del.

  Priseksempel, 25.-28. april, fra 3 398,–
 • Dubai - moderne og eksotisk

  Dubai – må oppleves

  Dubai har vokst frem i rasende fart, og er blitt et reisemål du bare må oppleve. Her er alt størst, flottest, høyest, best - eller skal bli det. Det er ikke gull alt som glitrer her, men ikke langt unna. Prut med selgerne i en av soukene (markeder), eller besøk verdens største kjøpesenter. Her kan du gå fra jeep-safari i ørkenen om morgenen til innendørs slalåm senere på dagen, og se ungguttene vise frem de fete bilene sine ved Marinaen om kvelden.

  Priseks. 4 netter
  7.-11. mai, fra 5 698,–


 • Reiser fra Bergen » | Reiser fra Stavanger » | Reiser fra Trondheim » | Eksotiske reiseforslag » | Andre reisetips »