• i

  Med charterfly

  Du reiser komfortabelt, som oftest direkte, til våre populære reisemål. Som oftest har du tilgang til Apollos personale og service på stedet.
 • i

  Med rutefly (fleksibel reiselengde)

  Du bestemmer reisetider, reiselengde og flyforbindelse selv, og det hotellet som passer deg best, enten det er i én av verdens storbyer eller på et sol- og badested. Du reiser på egen hånd.


Finn ditt drømmereisemål her

Enten du vil reise langt eller kort, være borte noen få netter eller i flere uker, kan du bestille favorittreisen din her. La deg inspirere av eksempler til eksotiske og varme reisemål. Søk på reiser dit du vil, og velg fly og hotell som passer deg best.

Reisetips Spania  Reisetips Italia

Reiseeksempler fra: • Bergen » | • Stavanger » | • Trondheim » | • Andre reisetips »Priseksemplene er totalpris for fly t/r + hotell og per person – når to reiser sammen.

 • Ferie på Malta gir sjanse for mye sol

  Malta – solsikker Middelhavsøy

  Reiser du på ferie til Malta kan du få en ferie med sol, kultur og historie. Her er spor etter mange erobrere gjennom flere tusen år, så det er mye å oppdage om du blir lei av å slikke sol. For den skinner de fleste dager om sommeren!

  Priseksempel fra Oslo, 19.-26. jan., fra 2 998,–
  • Paradisøya Langkawi byr på sol, strender og opplevelser

   Langkawi – Paradisøy med regnskog og strender

   Reiser du på ferie til Langkawi kan du forvente deg de vakreste tropiske strender, fantastisk regnskog, spennende mangroveskoger og opplevelser du sent vil glemme. I tillegg til late dager på stranden med herlig mat, godt drikke og avslappet stemning.

   Priseksempel fra Oslo, 2.-16. feb., fra 8 798,–
  • Sol og varme i Kroatia

   Kroatia – krystallklart vann og sjarmerende byer

   Det er lett å forelske seg i Kroatia – krystallklart vann, idylliske middelalderbyer, god mat og en vennlig og gjestfri befolkning er noen av grunnene til dét. Dessuten er Kroatia er ett av Europas rimeligste land å feriere i!

   Populære reisemål i Kroatia: Split, Dubrovnik, Bra?, Hvar, Pula, Porec og Makarskas Riviera.

   Priseksempel fra Oslo, 6.-13. april., fra 3 398,–
  • Korsika – Middelhavets vakreste øy

   Korsika – Middelhavets vakreste øy

   En reise til den grønne øya Korsika byr på høye og skogkledde fjell og myke sandstrender med rosa klipper. Naturens variasjon forklarer enkelt hvorfor franskmennene kaller Korsika for "skjønnhetens øy". Korsika passer for alle, enten du planlegger en svært aktiv ferie eller kun late dager på stranden.

   Tips: Kombiner Korsika med Sardinia eller Den franske riviera!

   Priseksempel fra Oslo, 6.-13. april., fra 3 998,–
  • Solsikre Malaga og Costa del Sol er populært feriemål

   Málaga, Costa del Sol

   Malaga, knutepunktet på Costa del Sol, er verdt en reise i seg selv. Her er nytt og gammelt side om side, du kan oppleve storbyens attraksjoner og slikke sol på stranden. Du kan også reise videre langs Costa del Sol og bo i en av de andre byene eller tettstedene langs kysten.

   Priseksempel fra Oslo, 10.-14. jan. fra 2 398,–
  • Mykonos, Hellas

   Vakre og liberale Mykonos

   Mykonos er en meget spesiell øy, og dens skjønnhet preges av et karrig og vakkert landskap. Fargespillet mellom hav, jord og himmel er et fengslende syn i alle de blå, grønne og gule fargene og nyansene. Med sitt mangfold, er Mykonos et spennende og annerledes skue.

   Minimum 3*** hotell.

   Priseksempel fra Oslo, 4.-11. mai., fra 5 898,–
  • Paradisisk strand på Seychellene

   Opplev Seychellene

   Seychellene lokker med fantastiske strender, palmer, turkist hav og en gjennomsnittlig temperatur på 29 grader i luften og 27 i vannet. Nasjonalparken Valle de Mai er listet som verdensarvsted av UNESCO, og det samme er Aldabra Atollen. Dette er også den nest største korall atollen i verden, og har et unikt dyre- og planteliv, blant annet kan du se kjempeskilpadder der.

   Priseksempel fra Oslo, 20.-30. jan., fra 10 898,–
  • Sitges, Spania

   Sitges - Spanias St. Tropez

   Ikke bare er Sitges, med sine utsøkte strender, smale gater og hvitkalkede bebyggelse, en av de vakreste byene langs Costa Dorada. Den er også viden kjent for sitt rike fornøyelsesliv. Byen ligger 35 kilometer sør for Barcelona, kun en halvtimes togreise unna.

   Minimum 3*** hotell.

   Priseksempel fra Oslo, 3.-8. april, fra 2 998,–
  • Ibiza, Spania

   Reis til Ibiza – øya med de vakre strendene

   På en reise til Ibiza kan hele familien nyte deilige dager ved noen av Spanias vakreste strender og badeviker. På øya venter også shopping på små markeder og i motebutikker, utsøkt tapas og et heftig uteliv.

   Minimum 3*** hotell.

   Priseksempel fra Oslo, 20.-25. juni., fra 4 998,–
  • Sicilia, Italia

   Sicilia – smaken av Italia og deilige dager i solen

   Sicilia er kjærlighet ved første blikk. Oppdag Middelhavets største øy og forelsk deg i det vakre landskapet rundt Etna, den utsøkte maten, de ville kyststrekningene og havets mange blå nyanser.

   Minimum 3*** hotell.

   Priseksempel fra Oslo, 3.-10. april., fra 4 298,–
  • Sardinia, Italia

   Reis til Sardinia – en italiensk perle

   Midt i Middelhavet ligger Sardinia – en italiensk perle av en øy, med hvite strender, ekte matkultur og varierende landskap. Legg til et deilig klima, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor italienere selv gjerne tar en reise til Sardinia i ferien.

   Minimum 3*** hotell.

   Priseksempel fra Oslo, 20.-27. april. fra 6 298,–
  • Sol og varme på Tenerife

   Tenerife – frodig og vakker

   Tenerife er den frodigste av Kanariøyene, og mange synes den er den vakreste. Her er det solsikkert, fine sandstrender, og mange aktiviteter å finne på om du ikke vil leve slaraffenlivet i solstolen. Jeepsafari, vandreturer og vulkanbesøk er noe av det du kan krydre ferien på Tenerife med.

   Priseksempel fra Oslo, 20.-27. jan., fra 3 998,–
  • Madeira, Portugal

   Storslåtte Madeira

   Langt ute i Atlanterhavet, ligger denne blomstrende skjønnheten – omkranset av det blå havet og sin emeraldgrønne vegetasjon. I tillegg til storslått natur, byr Madeira på utmerket shopping, casino og et utall levadavandringer. De som først har vært på Madeira vender stort sett alltid tilbake, både én og flere ganger.

   Minimum 3*** hotell.

   Priseksempel fra Oslo, 22.-29. jan. fra 3 298,–
  • Sol og palmer i Florida langs Ocean Drive

   Florida – solskinnsstaten

   Populært kalt “Solskinnsstaten” er Florida ikke uten grunn et yndet reisemål. Uansett om du vil cruise ned Ocean Drive i Miami, oppleve Key West sin karibiske stemning eller slappe av på prisvinnende Clearwater Beach, er du garantert å bli glad på en ferie i Florida. Vil du oppleve flere steder på reisen, kan du først finne fly som passer deg best, og legg deretter til hotell. Eller bli på ett sted, slik vårt priseksempel tar utgangspunkt i.

   Priseksempel fra Oslo, 20.-27. jan. fra 6 498,–
  • strand og sol på Bali

   Bali – frodig og opplevelsesrik

   Bali, denne frodige øya sør i Indonesia, er rik på mye. Grønne rismarker, deilige strender, flotte dykkemuligheter, mektige vulkaner og vakre templer er bare noe av det du kan se og gjøre på en ferie her.
   Det kan være transfer over natten på flyreisen, se nøye på reiseruten før du velger flyavganger.

   Priseksempel fra Oslo, Bali; 20.-30. jan. fra 7 198,–
  • Opplev fantastiske Aruba

   Deilige Aruba er et drømmereisemål

   Aruba har kritthvite strender, turkist hav, fønvind og svaiende palmer. Nasjonalparken Airkok utgjør nesten en femtedel av øya – med sine merkelige kaktusskoger, karakteristiske divi-divi trær, grotter og iguaner. Bestill en reise til Aruba med Apollo og velg mellom fly og hotell i ulike prisklasser.

   Priseksempel fra Oslo, 19.-27. jan., fra 11 998,–
  • Bil i Havanna

   Cuba – en annerledes perle

   Her møter du den vestindiske sjarmen: musikken, maten, strendene og gleden. Enten du velger Varaderos strender eller Havannas særegenhet så opplever du Cuba som en annerledes reise.

   Minimum 3*** hotell.

   Priseksempel fra Oslo, 23.-30. jan. fra 9 498,–
  • Koh Chang – en fredet øy med eviggrønn regnskog og lange, kritthvite sandstrender

   Koh Chang – en av Thailands vakreste ferieperler

   Koh Chang er en av Thailands vakreste ferieperler - en fredet øy med eviggrønn regnskog og lange, kritthvite sandstrender. Til Koh Chang reiser man først og fremst for å slappe av og nyte den enestående vakre naturen. Nærmere paradiset kommer du ikke!
   Reis til Koh Chang og opplev vakre strender og herlig snorkling!

   Priseksempel fra Oslo, 22.-31. jan. fra 8 498,–
  • Bangkok som startpunkt for Thailandsferien

   Thailand – fly til Bangkok

   Kjøp reisen din til Thailand her. Hovedstaden i "Smilets land" er for mange utgangspunktet for Thailandsferien. Bestill flybillett til Bangkok her - velg akkurat de datoene som passer deg best, med det flyselskapet du ønsker. Husk at du også kan lage din egen pakkereise ved å legge til hotell der du vil, for så mange netter du vil, etter å ha søkt frem flyreisen din.
   NB: Vær oppmerksom på evt. overnight transfer

   Priseksempel fra Oslo til Bangkok, kun fly 22.-31. jan. fra 5 198,–
  • Opplev paradiset på Maldivene

   Drømmeriket Maldivene

   Nærmere paradiset kommer du ikke. De kritthvite strendene og det turkisblå havet innbyr til en rolig og fredelig ferie i vakre omgivelser. I tillegg byr Maldivene byr på fargesprakende opplevelser under havflaten.

   Priseksempel fra Oslo, 21.-31. jan., fra 7 998,–
  • Rio byr på samba, strender og fjell

   Rio de Janeiro – strender, samba og fjell

   Sagnomsuste Rio de Janeiro har verdens mest berømte sandstrender med de vakreste rammer. Med samba, fotball, sol og fjell i umiddelbar nærhet ligger det an til en opplevelse for livet! Rio er også en by der det alltid skjer noe, f eks. det årlige karnevalet. I august 2016 arrangerer byen sommer-OL. En gjestfri og levende befolkning tar deg i mot med åpne armer.

   Priseksempel fra Oslo, 7.-14. feb. fra 8 998,–
  • Eksotiske la Réunion – øya som tar pusten fra deg

   La Réunion, fransk og idyllisk – i Det indiske hav

   Midt i Det indiske hav, som et fjell – 800 km øst for Madagaskar, ligger Île de la Réunion som en liten hemmelighet. Den aktive vulkanen, Piton de la Fournaise, våkner til liv av og til – og byr på storslått underholdning hvor du beundrer lavastrømmene på trygg avstand. Det er kun de seneste årene at turister fra andre land enn Frankrike har begynt å oppdage denne lille magiske øya, hvor 50% er regulert gjennom UNESCOs verdensarv liste.

   Priseksempel fra Oslo, 6.-13. feb. fra 10 498,–
  • Phukets strender er perfekt for avslapning

   Phuket – noe for enhver

   Ikke la deg skremme av at noen kaller Thailand og Phuket for "det nye Syden". Området har ikke blitt populært uten grunn! Strendene ligger som perler på en snor langs denne smale øya i Andamanhavet. Navn som Jungle beach, Paradise beach og Relax beach sier vel nok i seg selv!
   NB: Vær oppmerksom på evt. overnight transfer

   Priseksempel fra Oslo, 23.-30. jan. fra 6 198,–
  • Sol og varme på Lanzarote

   Lanzarote – herlig og spennende

   Den vulkanske øya Lanzarote har herlige strender og spennende vulkanlandskaper. I tillegg har øya en gjennomtenkt arkitektonisk fremtoning og harmoniske fargeskalaer. På Lanzarote finner du et par golfbaner, og det er flere muligheter for en aktiv ferie.

   Priseksempel fra Oslo, 18.-25. jan. fra 4 998,–
  • Gran Canaria - favoritt for reiser til sol og strand

   Gran Canaria – alltid populært

   Et yndet feriemål som aldri går av moten, mye takket være overkommelig reisetid og behagelig klima. Gran Canaria kan sies å være som et mini-kontinent med grønne fjell i nord, pittoreske landsbyer, herlige sandstrender og storbypuls i Las Palmas. Ønsker du ikke den tradisjonelle «sydenturen» søker du her, og velger selv hvor lenge du vil være borte, og hvor du vil bo.

   Priseksempel fra Oslo, 19.-26. jan. fra 4 198,–
  • Solnedgang over strand på Mauritius

   Paradisøya Mauritius

   I Det Indiske Hav, øst for Madagaskar, ligger Mauritius omkranset av et vakkert korallrev. Det krystallklare vannet gir ypperlige forhold for snorkling og dykking, ja, du kan til og med spasere på havbunnen iført blystøvler og dykkerhjelm! Det er også flere golfbaner på Mauritius, og det er frodig og grønt. I hovedstaden Port Louis kan du finne spennende museer og livlige markeder.

   Priseksempel fra Oslo, 21.-31. jan. fra 9 598,–
  • Koh Samui har lekre strender

   Koh Samui, Thailand

   Øya Koh Samui har mange innbydende strender og frodig, grønn natur. På Koh Samui er det lett å koble av, men ønsker du litt liv og fornøyelser, kan du finne det i Chaweng. Chaweng Beach er forøvrig øyas lengste, med sine 7 km.

   Priseksempel fra Oslo, 20.-27. jan., fra 8 598,–
  • Reis til California og Hollywood

   California – sett sammen reisen selv

   California har så mye å tilby, med sine heftige storbyer, lange kyst, solrike dager og spennenende natur.
   Sett sammen reisen selv: etter å ha valgt flybilletter til f.eks. Los Angeles, kan du legge til opptil fire hoteller i bestillingen. Perfekt om dere for eksempel vil kjøre Highway 1!
   NB: Vær oppmerksom på evt. overnight transfer

   Priseksempel fra Oslo til Los Angeles, kun fly 23.-30. jan., fra 3 798,–
  • Lek deg i bølgene på Hawaii

   Hawaii – frodig og lekent

   Hawaii fortoner seg som en fjern drøm for mange, der øyene ligger "på andre siden av jorda". Det frodige landskapet, de vakre strendene, de vennlige menneskene og mulighetene for spennende opplevelser både til vanns og til lands gjør det ikke vanskelig å skjønne hvorfor mange drømmer om Hawaii.
   Det kan være transfer over natten på flyreisen, se nøye på reiseruten før du velger flyavganger.

   Priseksempel fra Oslo, 3.-13. feb., fra 14 998,–
  • Tropisk paradis på Fiji

   Stillehavsparadis på Fiji

   Fiji, bare å nevne navnet på denne øygruppen bringer frem drømmende blikk hos mange, om paradisiske strender, palmer, krystallklart hav, frodig natur, og fargerikt liv under vann. Hit kan man enten fly via Asia eller via Amerika, og mange har det som en stopp på en jorden rundt reise, eller reiser hit på bryllupsreise. Den største øya er Viti Levu hvor den internasjonale flyplassen Nadi ligger.

   Priseksempel fra Oslo, 7.-20. feb., fra 19 298,–
  • snorkle på ferie til Curacao, Karibien

   Curacao, Karibien

   Curacao ligger i det sydlige Karibien, og er den mest folkerike av de såkalte ABC-øyene. Her er temperaturen ca. 27 grader året rundt, og i "regntiden" fra oktober til februar, kommer det noen korte skurer (gjerne om natten). I tillegg til dykking, og en rekke andre aktiviteter relatert til havet, kan du utforske øya på fotturer eller med ATV. Curacao har en spennende historie, og den multikulturelle befolkningen gjør Curacao til et spennende reisemål.

   Priseksempel fra Oslo, 19.-27. jan., fra 8 398,–


  • Reiser fra Bergen » | Reiser fra Stavanger » | Reiser fra Trondheim » | Andre reisetips »