Kjære Apollo-kunde. På grunn av de gjeldende omstendighetene har vi dessverre stengt vår søkefunksjon for alle reiser du pakker selv inntil videre. Men – vi kommer tilbake! Ønsker du informasjon om når disse reisene er oppe og går igjen, kan du melde deg på vårt nyhetsbrev her.
logo

check

Sett sammen reisen selv, du velger reiselengde, fly og hotell.

check

Velg mellom økonomi-, business- eller førsteklasse.

check

En mengde nøye utvalgte hoteller, alle med minimum 3 stjerner.

check

Trygghetsgaranti med pakkereiseloven.

logo

Solreiser

Sett sammen din egen reise til varmere strøk med Apollo. Reis akkurat hvor du vil, – hva med tropiske Maldivene eller Seychellene, solsikre Malta eller nyt en kombinasjon av storby og strand i Barcelona. Du bestemmer hvor lenge du blir borte, hvilke fly og hotell du vil bo på. Apollo sikrer at du får den beste flyruten og at hotellet har minst tre stjerner.

logo

Storbyreiser

Bestill en storbyreise med Apollo. Du velger selv fly, hotell og hvor lenge du vil være borte. Vi tilbyr prisgunstige storbyreiser verden over – med de beste flyrutene og hoteller som alltid har minst tre stjerner. På toppen av alt, så er du hos oss beskyttet av Pakkereiseloven.

logo

Fotballreiser

Reis på Apollos fotballreiser og opplev fotball i toppklasse! Hos oss bestiller du komplette fotballpakker med fotballbilletter til de europeiske storklubbenes hjemmekamper. Se lag som Manchester United og Real Madrid sammen med tusenvis av andre syngende fans.

logo

Cruise med Apollo

Oppdag verden på en behagelig måte – dra på cruise! Med Apollo kar du reise på cruise på flere verdenshav, fra Karibien i vest til Dubai i øst.