logo

check

Flyreiser over hele verden.

check

Velg mellom økonomi-, business- eller førsteklasse.

check

Velg blant mer enn 400 flyselskaper.

check

Legg til hotell i bestillingen – da er du automatisk beskyttet av Pakkereiseloven.

check

Fra alle flyplasser i Norge.

logo

Fly hvor du vil og så lenge du vil

Nå kan du bestille flybilletter til reisemål over hele verden hos Apollo. Du velger selv hvor lenge du vil være borte. Siden vi samarbeider med over 400 flyselskaper vil du alltid finne billige flyreiser hos oss. Trenger du et sted å bo under oppholdet også? Etter at du har valgt flyreise kan du legge til hoteller i bestillingen. Med både fly og hotell er du beskyttet av Pakkereiseloven.

logo

Fly til kjente storbyer

Med Apollo kan du bestille flybilletter til populære storbyer som London, Barcelona, Berlin og Roma. Planlegg en spennende helg i en storby der du utforsker alt fra severdigheter og restauranter, til bortgjemte skatter og den beste iskremen.

logo

Bestill lengre flyreiser

Reis på langtur og bestill flybilletter til spennende destinasjoner som USA, Maldivene, Seychellene, og Mexico! Apollo har flyreiser over hele verden og du kan velge og vrake blant de reisemålene som står på din bucketliste.

logo

Har du allerede bestilt et hotell?

Bestill flybilletten til ditt drømmereisemål også! Med Apollo kan du velge å vrake blant flyreiser til spennende byer som Roma, Berlin og Krakow. Eller hvorfor ikke bestill flybilletter til Palma eller Barcelona og nyt sola?